Länkar till vänner, kollegor, samarbetspartners, kunder och andra.

Michael Blum

blum

Skärgårdsguiden och underhållaren

  Webbsida

 

Hotell Havsbaden

havsbaden

”Vackert beläget uppe på granitklippan, ett stenkast från havet, klippstranden och den levande fiskehamnen, ligger det ståtliga skärgårdshotellet Havsbaden. Med skog och hav in på knuten finns här alla möjligheter att känna naturens kraft och alla dess skiftningar året runt.

  Webbsida   Facebook

 

Kafé Kvarnudden

kvarnudden

Njut av gott fikabröd, lättare rätter, goda smörgåsar och glass.
Vi serverar även öl och vin. Ät hos oss eller beställ gärna för avhämtning! Du kan sitta i vår trädgård eller inne i ett av våra mysiga rum. Passa på att ”byta en bok” eller läsa dags-tidningen. För barnen har vi spel till låns och en fin sandlåda.

  Webbsida   Facebook

 

Furusunds Värdshus

furusunds-vardshus

Mitt i hjärtat av Roslagen ligger Furusunds Värdshus, blott ett stenkast från sundet och med hänförande utsikt längs farleden och bort mot Ålandshav.

  Webbsida   Facebook

 

Ångbåtsbryggan, Grisslehamn

angbatsbryggan-grisslehamn

Här befinner du dig i själva hjärtat av Ångbåtsbryggan; krogen, eller ”Hav” som den också kallas. Sitt och njut av solen på vår stora kajkant, eller – om vädret mot förmodan skulle svika – kom in och mys i våra 100-åriga lokaler som har skärgårdsstämningen inbyggd i väggarna.

  Webbsida

 

Tullen Bar & Kök

tullen

Som första ställe på stadssidan av Skanstullsbron i Stockholm ligger ”Tullen bar & kök”, en mysig och trevlig kvarterskrog som funnits sedan 1952. Då hette den ”Skansgrillen” och gästerna köade ut på gatan för att få sig en rejäl köttbit med pommes frites och bearnaisesås på Stockholms första grillbar.

  Webbplats   Facebook

 

Edblad i Gåsvik

edblads

Välkommen till Edblad i Gåsvik – ett unikt utflyktsmål med 500 kvm design från Roslagen. Här finns våra senaste nyheter såväl som lagerbutik med kläder, smycken och inredning.
I restaurangen kan du njuta av en bit mat eller ta en fika med hembakat från det egna bageriet. Här serveras svenska smaker med en personlig twist. Vi följer säsongens smaker med lokala bidrag till menyn.

  Webbplats   Facebook

 

Backstage Bar

slider_backstage

Norrtäljes rockscen nr 1!

  Webbplats

 

Norrtelje Tidning

slider_nt   Webbplats

 

The David Harleyson Powertrio

slider_zz

Norrtäljes hårdaste rock´n roll-trio.

  Webbplats   Facebook

 

Åtellet

slider_atellet

Boende och restaurang, centralt i Norrtälje. Precis invid den mysiga ån, samt granne med s/s Norrtelje.

  Webbplats

 

Stället

slider_stallet

Mysig restaurang, centralt belägen på Sjötullsgatan i Norrtälje. Stor uteservering sommartid.

  Webbplats